Quick-Guide Højtaleranlæg Medium

Medium Højtaleranlæg

Opstilling

Subwooferne placeres på et plant og stabilt underlag. Du kan derefter klargøre mellemstænger / højtalerstativer - tophøjtalerne placeres derefter på mellemstang / højtalerstativ. Husk at folde benene helt ud på evt. højtalerstativer så de står stabilt. Du er nu klar til tilslutning af strømstik til alle højtalerne på deres bagside.

Nedpakning

Når du pakker udstyret sammen er det en fordel at pakke det nogenlunde i de samme kasser og transport enheder som da du pakkede det ud. Det er VIGTIGT du opruller kabler pænt inden aflevering og samler dem i kassen de blev udleveret i. Husk at få tilbehør som fjernbetjeninger, adapter stik og lign. med ved nedpakning - det er typisk disse dele der glemmes. Vær opmærksom på at ting der skal pakkes i flightcases med skumindretning pakkes rigtigt ned så de ikke beskadiges under transport.
Leje af komplet højtaleranlæg

Subwoofere

Når du tilslutter subwooferne, anbefaler vi at starte med at tilslutte kablernes hanstik i indgangen på bagsiden af subwooferen og derefter forbinde hunstik til udgangen af mixer eller AUX (mini jack) adapter stik. Basbundens delefrekvens skal stå på ca. 120-140Hz.
Karaoke Udlejning

Tophøjtalere

Du tilslutter nu lydkabler til de 2 output stik på subwooferens bagpanel, og derefter forbindes hvert kabel med input stikket øverst på bagsiden af tophøjtalerne. Nu er alle højtalerne linket sammen og anlægget er forbundet.
Højtaler Udlejning

Volumen

Højtalerene har alle en volumenknap på bagsiden, hvor du kan indstille anlæggets lydniveau. Det er en fordel at indstille højre og venstre topkasse ens - volumen af basbundene kan indstilles efter behag.
Minijack stik til Højtaleranlæg

MiniJack

Der medfølger altid aux stik (mini jack) til vores højtaleranlæg og det betyder du kan koble en ipod, PC eller tablet til via enhedens høretelefonudgang. Du kan også koble en mobiltelefon til hvis du har en lille adapter ledning mellem telefonen og aux stikket. Adapter ledninger eller bluetooth modtagere kan lejes som ekstra udstyr efter behov.
BlueTooth modtager til Højtaleranlæg

Bluetooth

Ekstra Udstyr: Det er muligt at leje en BlueTooth modtager så du kan streame trådløst til musikanlægget og samtidig bruge den som en volumenkontrol. Når du tilkobler din musikenhed til bluetooth modtageren skal du først trykke på "reset" knappen på bluetooth modtageren og derefter vælger du "Sirus" i din liste over bluetooth enheder på din telefon, ipad eller PC.