Quick-Guide Moving Head 4 stk. Spot

Moving Head Spot (4 stk.)

Opstilling

Du starter med at klargøre evt. lejede stativer + t-bar, eller andet sted du ønsker at montere de 4 moving heads. Hvis du bruger stativer er det vigtigt du stiller dem på stabilt underlag og folder benene helt ud. Du kan herefter tilslutte et strømkabel til hvert enkelt moving head og de er nu klar til at køre stand-alone programmer hver for sig. Avanceret Brug: Ønsker du at linke dem sammen, så læs videre i guiden.

Nedpakning

Når du pakker udstyret sammen er det en fordel at pakke det nogenlunde i de samme kasser og transport enheder som da du pakkede det ud. Det er VIGTIGT du opruller kabler pænt inden aflevering og samler dem i kassen de blev udleveret i. Husk at få tilbehør som fjernbetjeninger, adapter stik og lign. med ved nedpakning - det er typisk disse dele der glemmes. Vær opmærksom på at ting der skal pakkes i flightcases med skumindretning pakkes rigtigt ned så de ikke beskadiges under transport.
Karaoke Udlejning

Sammenkobling

Moving heads kan køre programmer alene, eller linkes sammen med de medfølgende XLR signalkabler (3-pins han/hun stik). Hvis du linker dem sammen skal du starte i det moving head som skal styre de andre. Det indstilles som "master" og styrer herefter de andre som indstilles til "slave". Du indstiller dem vha. knapper + det lille display på fronten.
Minijack stik til Højtaleranlæg

XLR Signalkabler

Hvis du ønsker synkront lysshow skal du forbinde moving heads med hinanden. Det gøres med de tynde signalkabler, og her starter du i det moving head som er indstillet som "master" og derefter linker videre til de andre i vilkårlig rækkefølge. Du starter med kabel i stikket "DMX out" og linker videre til "DMX in" og fortsætter på denne måde til alle lamper er forbundet.
Højtaler Udlejning

Indstillinger

Du kan væge forskellige indstillinger i menuen på fronten af hver lampe. Det er muligt at indstille sensitiviteten af lydstyringen, "master" / "slave" og en række andre funktioner. Du kan se ocersigten over hvad der kan instilles i menuen og punkterne i oversigten herunder.