Galleri

Lysshow til Events

Lysshow til Events

Client

Diverse Events

Date

21. maj 2021

Tags

Events

Lys til events er primært henvendt til fester & events - men kan ligeledes bruges til messer, konferencer og større møder. Lyset kan sætte fokus på bestemte områder.

Intro
Lyseffekter og intelligente lamper bruges for tiden meget til fester, koncerter og lignende arrangementer - både store som små events kan gøres flottere og festligere med det korrekte lyssetup. Vi hjælper gerne med valg af de lamper der egner sig bedst til dit arrangement, hvad enten det er et privat bryllup, den store firmajulefrokost eller en stor konference med musikalsk underholdning. Vi kan hjælpe med DMX lysstyringer og evt. lysmand så du både kan styre og programmere de lamper der lejes ind til dit arrangement.

 
Case Study
Skal der bruges lysstyring til mit arrangement og evt. lysmand eller kan det gøres ligeså fint uden den ekstra post i budgettet? Spørgsmålet her kommer meget an på hvilken type lamper der lejes ind, og hvilke forventninger der er til lyset i forhold til arrangementet, publikum og afvikling af evt. underholdning. Faste lamper kan oftest bruges uden lysstyring og programmering, det kan være lamper som fresnel lamper, profilspots, følgespot og par64 lamper. Lyseffekter kan til dels også ofte bruges uden styring, da de selv har indbyggede automatiske programmer - dog anbefaler vi ofte styring på moving heads og lasere. Lejer man en lysstyring ind til arrangementet anbefales det ofte at man har lidt erfaring med DMX lys, lysstyringen man lejer ind og evt. programmering af denne. Har man ikke erfaring med programmering af lysstyringer og evt. opsætning og tilslutning af det lejede lys, så kan vi selvfølgelig være behjælpelig med bemanding og hjælp til praktiske punkter som: Levering, opstilling, tilslutning og programmering af lyset.