Galleri

Bryllups Lyd Opsætning

Bryllups Lyd Opsætning

Client

Bryllup DJ

Date

5. juli 2023

Tags

Fester

Diskret højtaleranlæg med lille lysshow brugt til DJ underholdning ved bryllup på en restaurant. Komplet lille mobildiskotek som ikke fylder mere end 3x1,5 meter i gulvplads og kan underholde op til 50 gæster.

Intro
Vanilla Sound & Light Production udlejer lyd og lys udstyr til privatfester som bryllupper, runde fødselsdage og ungdomsfester. Vi kan også hjælpe dig med at booke DJ's til din fest - i dette tilfælde et mindre bryllup afholdt i hyggelige omgivelser på en lille restaurant. Gulvpladsen til DJ'en var derfor begrænset, men vi leverede et lille diskret mobildiskotek som trods sin størrelse kan sørge for et brag af en fest.

 
Case Study
Lydanlæg og lysshow behøver på ingen måde være overdimensioneret for at passe fint til en mindre fest og samtidig have rigeligt med overskud i højtalerne til danse- og festmusik. Et lille lysshow som der blev brugt her bestod af 2-3 lyseffekter og det er som regel fint som grundsten i diskolyset på et mindre dansegulv - hellere en smule end intet lysshow og der behøver ikke det store eller dyre for at give lidt god effekt på de dansende gæster til festen.

I dette tilfælde ønskede kunden en blanding af lyseffekter og de klassiske par64 lamper som ofte bruges til bands og scene belysning. Der var derudover booket en DJ som både kan spille gamle klassikere og de nyere radio og klub hits, altså en alsidig musikblanding der var egnet til både det ældre og yngre publikum.