Galleri

Bokseevent Lyd & Lys

Bokseevent Lyd & Lys

Client

Lyd & Lys til event

Date

5. juli 2023

Tags

Events

Boksestævne i større sportshal med komplet lyd og lys opsætning - en opsætning der fuldendte arrangementet og gav endnu større underholdningsværdi.

Intro
Boksestævnet blev afholdt i Birkerødhallen og der var ca. 350 gæster til arrangementet. Der skulle bruges lydanlæg med trådløse mikrofoner til annoncering, kommentatorer og generel information. Derudover skulle ringen belyses med kraftigt hvidt lys fra alle vinkler så lyset i hallen kunne slukkes og alt fokus kom til at ligge på bokserunderne. Der var derudover monteret en del moving heads i riggen over ringen til at lave effekter kombineret med røg når boksedeltagerne skulle ind i lokalet. En DJ afviklende lyden og hver af de deltagende boksere havde et specifikt nummer der blev spillet mens de entrerede lokalet.

 
Case Study
Lydanlægget bestod af en blanding af højtalere på stativer placeret strategisk rundt i lokalet, kombineret med subwoofere på gulvet. Derudover en passede lydmixer og 4 trådløse mikrofoner, heraf 2 af dem som headset løsning.

Lysshowet var en kombination af "faste" fresnel lamper, som leverede det kraftige hvide lys ned på bokseringen. Derudover ca. 10 moving heads + røg til effekt lys ved skift mellem boksere, introduktion, osv. Det hele blev styret fra en central lyspult med DMX styring. Der var en lysmand tilknyttet som afviklede showet og stod for programmering af lysshowet.