Galleri

Foredrag om Jordomsejling

Foredrag om Jordomsejling

Client

Firma

Date

17. januar 2024

Tags

Møder

Foredrag hos en mellemstor virksomhed i Nordsjælland - der skulle holdes en præsentation med billedmateriale for ca. 150 tilhørere. Virksomheden havde inviteret sine kunder til eksklusivt foredrag i deres egne lokaler i Hørsholm.

Intro
Et spændende foredrag skulle holdes - hvor billede materialet var vigtigt da de fortalte og viste meget af historien suppleret med kommentarer, forklaringer og anekdoter fra foredragsholderen. En del af billedmaterialet bestod af videoklip med lyd, så vi samlede lyden fra computeren med to trådløse mikrofoner med en lille diskret lydmixer.

 
Case Study
En god kraftig FullHD projektor blev brugt sammen med et større lærred på 320x245cm. til at vise indholdet der primært bestod af flotte billeder fra turen. Derfor skulle projektoren har godt med lysudbytte og helst kunne holde farverne relativt naturtro. Det var ydermere vigtigt med en god og kraftig lyd og samtidig at foredragsholderen kunne bevæge sig frit rundt og have armene fri. Derfor blev han udstyret med en trådløst headset og derudover var der booket 1 trådløs håndholdt mikrofon til spørgsmål fra salens tilhørere.