Galleri

AV Møde

AV Møde

Date

28. februar 2024

Tags

Konference Møder

Klassisk AV opsætning til et større møde i København - der bar brug for en del teknisk udstyr, både til hovedscenens præsentationer og til 5 mindre stationer hvor der blev afholdt yderligere informationsmøder.

Intro
Den store scenes lejede tekniske udstyr bestod af stort lærred med tilhørende kraftig projektor og lyd- og mikrofonanlæg. Dertil var der placeret 5 mindre stationer i området, hver station var udstyret med mindre projektor/lærred løsning og lydanlæg. Det betød at hver station kunne bruges selvstændigt som mødelokale til gruppearbejde mellem hovedscenens præsentationer. Firmaet leverede selv de laptops der skulle tillsuttes hver enkelt station + den store scene til præsentationer. Vi sørgede for de korrekte kabler og stikadapterer for tilslutning af computerne.

 
Case Study
Det generelle formål med denne større møde og præsentations opsætning var at samle medarbejderne i en større virksomhed til informations- og arbejdsmøde. Tekniske fokus var på, at det visuelle og lydmæssige ved præsentationerne skulle gå klart igennem til tilhørende. Lokalet der blev indrettet til formålet var en mellemstor industribygning.

Den store scene var udstyret med følgende tekniske mødeudstyr:

Lyd og projektor teknikken gjorde at alle ca. 200 tilhørere i lokalet kunne følge med i præsentationen på storskærmen og tydeligt høre hvad der blev sagt af foredragsholder og de spørgsmål og kommentarer der var til foredraget i salen. Der blev brug en blanding af headsets og håndholdte trådløse mikrofoner, hvilket betød at både foredragsholder og tilhørendes spørgsmål blev forstærket i højtalerne og der var mulighed for alle talere kunne bruge trådløs mikrofon.

De mindre AV-stationer blev hver af dem udstyret med følgende tekniske udstyr:

  • Lydanlæg med 2 højtalere på stativer.
  • Projektor på stander.
  • Lærred på trefod.
  • 1 stk. Trådløs Headsets.
  • 1 stk. Trådløs Håndholdte Mikrofon.
  • Professionel lydmixer (Lille).

Disse selvstændige mødestationer kunne på denne måde operere selvstændigt og have hvert deres indhold samtidig med de andre stationer og store scenen var aktiv. Hver AV-station havde ca. 20-40 besøgende ad gangen.