Leje ATEM HDMI videomixer fra BlackMagic

ATEM Videomixer

"BlackMagic ATEM Videoswitcher"

Denne videomixer & switcher er yderst let og intuitiv at bruge, men samtidig utrolig kraftfuld i forhold til sin størrelse. Den giver mulighed for flotte og professionelle overgange mellem dine præsentationer og live video fra videokameraer, samtidig med du kan optage outputtet på en SSD harddisk eller streame det direkte ud på lokalnet eller internettet. Du kan læse mere om de muligheder som ATEM videomixer fra BlackMagic giver ved at klikke på linket her.

Videomixeren kan benyttes sammen med den medfølgende software, hvor du åbner op for yderligere muligheder og funktioner, som du kan have stor glæde af under dit arbejde. Når du bruger softwaren kan du bruge den indbyggede lydmixer hvor du kan mixe lyden mellem 2 stereo mikrofon indgange og lyden fra den enkelte HDMI inputs. Derudover kan softwaren hjælpe med simpel opsætning af en række features som: greenscreen, overlay (logo og teksk) kombineret med dit videobillede eller professionelle transitions.

Streaming Leje

Videomixer

Denne lille kompakte FullHD videomixer/videoswitcher er velegnet til større møder og mindre videoproduktioner. Her får du mulighed for relativt simpelt at switche/mixe dine videoinputs så du får professionelle overgange og muligheder som logo og teksk overlay på dit HDMI output. Videomixeren har et væld af professionelle funktioner indbygget, som kan benyttes - hvorimod den også kan bruges helt simpelt til at lave flotte skift eller picture-in-picture mellem f.eks. en præsentation og et videoinput.
Straming Udlejning

Input & Output

ATEM Pro videomixeren fås i 2 størrelser - enten med 4 eller 8 HDMI input kanaler og henholdsvis 1 eller 2 HDMI output. Den har en USB-C port som muliggør tilslutning til en computer og benytte enhedens outputsignal som avanceret webcam. Den kan derfor tilsluttes direkte til f.eks. Zoom, Teams eller software med videoinput. USB-C porten kan også tilsluttes en SSD harddisk og dermed optage ens videokilder & output. Læs mere her om leje af hdmi videomixer til møder og events.
Straming Leje

Streaming

ATEM Pro serien er alle udstyret med indbygget online streaming af videoindholdet hvis man ønsker dette. Du kan forbinden enheden til internettet via dit lokalnetværk eller en router med et almindeligt netværkskabel og derefter streame direkte til YouTube, Facebook eller lignende streamingtjenester ved at trykke på en enkelt knap. Ønsker du at optage dit videooutput kan du forbinde enheden til en SSD harddisk med USB-C og optage alt dit videoindhold i FullHD løbende på harddisken.

Udlejning af BlackMagic ATEM Pro

Når du lejer en ATEM Pro videomixer leveres den klar til brug i flightcase og der medfølger en startpakke af nødvendige kabler. Det vil sige du blot tilslutter de HDMI input du ønsker - kobler den til din output enhed (HDMI, streaming eller SSD USB-C harddisk) og derefter er du køreklar. Læs mere om leje af videomixer ved at klikke på linket her. Vi hjælper gerne med udlejning af HDMI kabler, signal konvertere eller splittere hvis du har behov for disse enheder under din afvikling af arrangementet.

Du kan også overveje en komplet "tv-stations" & fly-away løsning, hvor alt er klargjort og sammenbygget i en flightcase - som f.eks. vores komplette robotkamera og videomixer flightcase som er en plug-n-play løsning klargjort til streaming og optagelse af FullHD videooptagelser og præsentationer.
Streaming Leje