Leje HDMI & SDI Splitter og distribution

HDMI Distribution

"Præsentationer og FullHD video distribution"

Vanilla Sound & Light Production udlejer HDMI splittere og signalkonvertere, så du nemt kan dele dit video- og lyd materiale mellem flere enheder. Det giver en mulighed for flere kommunikationsformer ud til dine deltagere ved mødet eller konferencen. Videosignaler som skal splittes eller transmitteres til forskellige enheder ved møder, konferencer og events bliver mere og mere brugt - nye teknologier giver flere muligheder for at sprede budskabet til arrangementet eller mødet.

Den mest almindelige opgave er ofte, at splitte HDMI signalet fra en præsentations computer og fordele det samtidig til flere modtager enheder, som f.eks. projektere, fladskærme og evt. streaming via internettet. Hos os kan du leje udstyr der benytter forskellige videosignal teknologier, som hver især har deres fordele. Ønsker man at dele videosignal over længere afstande (10-15 meter), så er det ofte en fordel at konvertere signalet til andre teknologier for at styrke signalets stabilitet og muliggøre mange samtidige modtagere. Læs mere om leje af udstyr til signal dristribution her.

HDMI & SDI splitter Leje

HDMI Videosignal

HDMI signaler bruges ofte i hjemmet eller på arbejdspladsen til forbindelse mellem en computer og fladskærmen eller en projektor - det er nok den mest brugte standard indenfor billede og lyd forbindelse ved mindre opgaver. HDMI kabelafstand bør ikke være længere end 10-15 meter uden forstærkning for stabile signaler uden forstyrrelse. Vi udlejer HDMI splittere og forstærkere der muliggør længere kabeltræk og kan samtidig sende samme FullHD billedesignal i til flere modtager enheder samtidig.
HDMI Splitter Udlejning

SDI 3G Signaler

SDI videotransmission er en professionelt digital seriel teknologi der ofte bruges ved broadcast og TV produktioner. Det er muligt at sende op til 8K billedeopløsning (12G) gennem et coax kabel - det betyder hurtig og nem tilslutning + kabelføring. Til de fleste opgaver er det dog rigeligt at distribuere i FullHD med SDI videosignalet (3G). SDI signaler kombineres ofte med HDMI signaler ved at bruge konvertere - det muliggør lange og hurtige kabeltræk, uden signalforstyrrelser.
Birddog Play NDI Leje

NDI Videofordeling

NDI teknologien muliggør at bruge et alm. lokalnetværk til fordeling af FullHD & 4K video + lyd ved at bruge almindelige CAT-6 netværkskabler og netværksswitche. Det betyder du kan sende videosignalet over lange afstande, i høj opløsning og bruge eksisterende netværks infrastruktur. NDI signalet er allerede inplementeret på mange nyere videokameraer og robotkameraløsninger - alternativt kan de kodes og decodes af seperate konverter bokse.

Udlejning af HDMI splitter & fordeling

Når du lejer udstyr til fordeling af HDMI, SDI, NDI eller andre typer videosignaler rundt til flere modtagere, så hjælper vi gerne med at finde de rigtige udstyrsløsninger og antal meter kabel der skal bruges på din lokation. Du kan læse mere om leje af udstyr til HDMI og SDI fordeling her på linket. Udstyret til videofordeling kan altid kombineres med forskellige signaltyper ved at bruge forskellige konvertere så alt passer til de enkelte modtager enheder som f.eks. fladskærme, projektorer, videomixere, osv.