Leje Digital Lydmixer Midas

Midas Digital Lydmixer

"Midas Digital M32R Lydmixer"

Professionel kompakt digital lydmixer fra Midas indeholdende alle de funktioner en lydmand kunne ønske sig - mixeren har et væld af indbyggede effektermoduler og features som kompressor, gate & EQ på alle input kanaler. Den er udstyret med motorfadere der gør brug af lydmixere hurtig og nemt, selvom du ønsker at styre op til 32 kanaler samtidig. Du har 16 mikrofon indgange, 8 sends og 8 Aux input kanaler.

Midas mixeren har 16 input kanaler, men kan nemt udvides til 32 input kanaler ved brug af digital stageboks (snake). Typisk udlejes lydmixeren til større ararngementer som møder, konferencer og koncerter hvor der er brug for mange input kanaler og mulighed for finjustering af hver kanal. Lydmixere kommer i flightcase, hvor der er indbygget Wi-Fi accesspoint som betyder du kan remote styre mixeren med den medfølgende laptop, din iPad eller mobil. Du kan læse mere om Midas mixere ved at klikke her.

Streaming Leje

Digital Lydmixer

Digitale lydmixere har den fordel at alle funkttioner er samlet i en enkelt enhed - let tilgængeligt og uden der skal flyttes og tilsluttes en masse ekstra lydudstyr. De vigtige elementer som EQ & effekter kan frit opsættes og ændres efter behov. De er kompakte, driftsikre og hurtige at tilslutte og indstille. Midas har altid haft et kendt renome for at producere gode og vellydende mixerkonsoller til det professionelle koncertmarked. De bruger highend preamps og gennemtænkt hardware/software opbygning.
Straming Udlejning

Input & Output

Midas M32r er en god størrelse lydmixer til selv de lidt mere krævende opgaver - det kan være livelyd på et større band, store konferencer eller musikalsk underhodning hvor der skal bruges en del forskellige inputs til instrumenter og mikrofoner. Lydmixeren har 16 mikrofon indgange, 8 sends og 6 aux indgange til backtrack, pc, DJ og lignende. Skulle det ikke være rigeligt kan den udvides med en digital stageboks (snake) som giver ekstra 16 mikrofon inputkanaler og 8 sends. Forbindes remote med et CAT-6 netværkskabel.
Straming Leje

Effektmodul

Mixeren indeholder et udvalg af digitale software lydeffekter som kan udskiftes efter behov og særlige ønsker. Du kan sætte flere effekter i linie efter hinanden og kombinere som du ønsker med f.eks. rumklang, rørkompressor og eq. De digitale effektmoduler kan indstilles som du ønsker, så du får netop den sprøde lyd ud af digitalmixeren du ønsker. Den indeholder over 60 interne effekter som kan kombineres på hver enkelt kanal efter behov, herunder en del vintage effekter.

Udlejning af Midas M32R Digital Lydmixer

Når du lejer en Midas M32R Lydmixer leveres den opbygget og klargjort i flightcase, indeholdende et Wi-Fi accesspoint og en laptop med touch skærm. Det betyder alt er plug&play og klar til at gå i gang med det samme du har tilsluttet dine input enheder som mikrofoner, aux lyd og instrumenter. Har du brug for adapterstik eller andet tilbehør, så lad os det gerne vide ved booking af lydmixeren og vi kan hjælpe dig med at få det rigtige tilbehør med. Du kan læse mere om Midas M32R digital lydmixer ved at klikke på linket.

Leje af Lydmand til events

Har du brug for hjælp til indstilling af lydanlæg, bandafvikling eller pasning af mikrofoner kan vi hjælpe med udlejning af lydteknikere og lydmænd. Du kan se mere om leje af lydmand her på linket, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hjælp til afvikling af arrangementet.