Leje højtaleranlæg og valg af højtalere

Valg af Højtaleranlæg

"Valg af Højtaleranlæg i udlejning?"
Det kan være lidt svært at navigere i valg af højtalere til en fest eller event, specielt hvis man ikke har den store erfaring med hvilket udstyr der er det bedst egnede til den givne opgave. Vi har samlet en oversigt over nogle af vores mest udlejede højtaleranlæg herunder i forskellige kategorier som egner sig fra den mindre fest på 20 personer til mindre koncerter på op til 1.000 gæster. Der er yderligere beskrevet og linket til anlæg som egner sig til taler, foredrag og møder.

Når du vælger højtalere til dit event er det ikke bare et sprgsmål om antal "Watt" som er afgørende for hvor god og hvor kraftig lyd du får ud af anlægget. Det antal watt som højtalerens forstærker angiver skal omsættes til lydbevægelser og samtidig lyde godt og klart. Vi anbefaler derfor ofte at kigge på dB (Decibel) for angivelse af hvor højt en given højtaler kan spille. Derudover er det vigtigt med højtalerens spredning for at se hvor stort område den vil dække uden lyddøde områder.

Line lille højtaleranlæg allround

Lille Anlæg

Dette højtaleranlæg er velegnet til danse/disko arrangementer på op til ca. 30-60 personer - tale og lettere baggrundsmusik op til 100-150 gæster.
Det er et højtaleranlæg bestående af 2 velspillende Opera 405 aktive højtalere (indbygget forstærker), som yder godt i forhold til vægt og størrelse. Lydanlægget er komplet med stativer og de kabler der skal bruges for tilslutning af f.eks. DJ pult eller (AUX minijack). Højtalernes vægt er ca. 15kg. og anlægget kan transporteres i en alm. lille bil.
Højtaleranlæg Udlejning

Mellem Anlæg

Dette højtaleranlæg er velegnet til ungdomsfester og diskoteks arrangementer på op til ca. 60-130 personer - tale og lettere baggrundsmusik op til 150-200 gæster. Det er et højtaleranlæg bestående af 2 kraftige Opera 605D aktive højtalere (indbygget forstærker) +  2 stk. 18" Subwoofere (basbunde) med indbygget forstærker. Lydanlægget er komplet med stativer og de kabler der skal bruges for tilslutning af f.eks. DJ pult eller (AUX minijack). Anlægget kan transporteres i en større bil / varevogn.
Højtaleranlæg Leje

Stort Anlæg

Dette højtaleranlæg er velegnet til ungdomsfester, gymnasiefester og diskoteks arrangementer på op til ca. 250-350 personer. Det er et højtaleranlæg bestående af 2 kraftige og velspillende EV ELX 15" aktive højtalere +  4 stk. 18" Subwoofere (basbunde), alle højtalere med indbygget forstærker. Lydanlægget er komplet med alle nødvendige kabler + stativer/spænderemme for opsætning. Det er muligt at tilslutte til en lille mixer eller DJ pult. Anlægget fylder en større varevogn eller lukket trailer.
Højtaleranlæg Leje - Sanganlæg til bands og kunstnere

Sanganlæg

Sanganlæg med professionel lyd som er velegnet til små koncert arrangementer på op til ca. 50-100 personer - tale og lettere baggrundsmusik op til 150-200 gæster.
Det er et højtaleranlæg bestående af 2 yderst velspillende EV ELX 15" aktive højtalere, som giver en klar og kraftig lyd. Lydanlægget er komplet med vocal mikrofon, lille Fx lydmixer stativer og de kabler der skal bruges for tilslutning. Der kan også tilsluttes instrumenter til mixeren som f.eks. guitar eller keyboard.
Møde Højtaleranlæg Udlejning

Taleanlæg

Dette højtaleranlæg er velegnet til møder og konferencer hvor der afvikles taler og lettere baggrundsmusik - antal gæster op til ca. 150-200 personer. Det er et højtaleranlæg bestående af 2 Line Array højtalere med indbygget forstærker på stativ adapter. Højtaleranlægget her giver en ekseptionel god spredning af lyden i lokalet og tilhørende en klar og ren lyd. Line Array højtalerne kan suppleres med flere enheder efter behov og lokalets indretning - så du får lyden fordelt bedst muligt.
Line Array Højtalere Leje til koncert

Koncertanlæg

Dette Line Array Højtaleranlæg er velegnet til mindre koncerter på op til ca. 300-500 gæster - tale og lettere baggrundsmusik op til 600 gæster. Det består af 8 stk. dB Technologies T4 aktive højtalere + tilhørende basbunde/subwoofere. Line Array højtalere udlejes typisk til koncerter, større events og konferencer. Line array højtaleranlægget består af en mængde højtalere der sidder med forskellige vinkler, så lyden spredes jævnt over et stort område og dermed mange mennesker.