Udlejning af udstyr til videooptagelser af møder og events.

Videooptagelse af Møder

Videooptagelser

Når du gerne vil gemme og videreformidle indholdet fra et møde, koncert eller kick-off kan videooptagelser eller livestreaming være vejen frem. Videooptagelser & streaming kan teknisk deles op i 3 forskellige fremgangsmåder: Stationært videokamera, videofotograf eller robotkameraer - hver løsning har sine egne fordele og ulemper. Vi hjælper dig gerne med at finde kombinationen af de løsninger der er bedst at benytte til dit arrangement. Vi udlejer video- og kameraudstyr egnet til alle 3 løsninger.

Lydoptagelser

Lyden fra et større møde, koncert eller andet event kan typisk optages på to måder i forbindelse med videooptagelse af arrangementet. Den simple måde er at bruge kameraets mikrofon og til nogle opgaver er dette en fin løsning - dog vil det ved mange typer opgaver være en fordel at mixe lyden fra trådløse mikrofoner og evt. lydanlæg ind på videoen for at få den bedste lyd på videooptagelsen. Lydmixeren og mikrofon signalerne kan samles ofte i et enkelt mixet lydsignal som optages på videofilmen.
Professionelt Videokamera Udlejning

Stationært Kamera

Et stationært videokamera bruges ofte når der blot skal filmes fra en enkelt vinkel under arrangementet, f.eks. en scene der blot skal filmes fra fronten, eller en specifik situation. Denne løsning er den mest simple, da den blot kræver et videokamera af passende kvalitet til opgaven, et stativ og evt. kabling. Ofte bliver stationære kameraer brugt i kombination med fotografer der går rundt og skifter mellem vinkler eller robotkameraer. Videokameraet kan for så vidt passe sig selv når det først er indstillet og tilsluttet.
Leje af videofotograf og videofilming af møder.

Fotograf

En videofotograf giver den fordel at han kan skifte positioner og vinkler under arrangementet alt efter hvad der er behov for. Han har derudover en kæmpe erfaring med at få de helt rigtige "skud" med kameraet, både hvad angår lys, modlys, vinkler og afstande. Derfor vil du altid få en kæmpe fordel ved at have et dygtig fotograf der betjener de kameraer hvor det giver en fordel for filmens kavlitet. Fotografen kan løbende lave justeringer, holde øje med batteritider og optagetid under arbejdet.
Leje af Robotkamera og styring til videoproduktioner og optagelser.

Robotkameraer

Robotkameraer lejes ofte 2 ad gangen, det giver mulighed for at videomixe mellem de to kameraer og klargøre et kameras indstillinger / retning, mens det andet transmitterer video. Ofte når vi benytter robotkamera løsningen til videofilming af møder og foredrag, så benytter vi et kamera primært på foredragsholderen og et primært mod publikum for at få steminngen fra arrangementet med. Det er en smart løsning hvor indtil flere kameraer uden problemer kan styres og mixes af en enkelt tekniker.