Leje af videofotografer og hjælp til videofilmning af dit arrangement.

Videofotograf

Videoproduktion

Videofilmning og videoproduktion behøver ikke være voldsomt avanceret - men som så mange andre opgaver, så afspejles videofotografens erfaring ofte i det endelige resultat. Det er derfor vigtigt at du har gjort dig nogle tanker om hvad du skal bruge filmen til efterfølgende, hvem modtagerne er og hvad formålet er med filmen. Det kan være alt fra en proffessionel reklamefilm til et internt minde om den store begivenhed. Alle løsninger kan være den rigtige - sålænge den harmonerer med dine forventninger.

Efterbehandling

Når "rå filmen" er færdig skal man overveje om den skal klippes eller ændres i format og størrelse så den f.eks. passer bedre til webindhold på hjemmesider. Vores videofotografer kan hjælpe med efterbearbejdning af filmen - om det drejer sig om redigering, effekter eller produktion kan de hjælpe med opgaven. Vores prossionelle fotografer har efterhånden mange videoproduktioner i bagkataloget, bla. reklamefilm, informationsvideoer, web materialer, farvebearbejdning og redigering.
Professionelt Videokamera Udlejning

Produktvideo

Videofotografen kan typisk hjælpe med dine produktvideoer - om du ønsker en præsentationsvideo af firmaet eller stillbilleder af små salgs opjekter. Vores videofotografer arbejder ofte med præsentationsvideoer af firmaer, medarbejdere eller andet erhvervsrelateret som du ønsker at dele med dine kunder eller internt i virksomheden. Der bruges ofte en blanding af b-roll videooptagelser og interviews som klippes sammen og derefter laves lækkert med effekter og baggrundsmusik.
Leje af videofotograf og videofilming af møder.

Video af Forsamling

Fotografen sørger for flotte videooptagelser af større forsamlinger som f.eks. møder, koncerter eller events. Videofotografen vil forud dimensionere og tilpasse udstyret til kundens behov - mulighederne for antal kameraer, vinkler og klipning er uendelige. Vi kan også levere de mere simple løsninger hvor man blot filmer arrangmentet med et enkelt videokamera og optager både lyd og billede i en arbejdsgang. Det rigtige udstyr betyder meget for det endelige resultat, evt. behov for lyssætning og kameravalg.
Book dronevideoer med videofotograf

Dronevideoer

Dronevideo giver nye muligheder for at vinkler og luftfoto som tidligere kostede en formue at realisere. Droner kan bruges til professionel video af udendørs arealer og bygninger - men de kan også bruges til nærbilleder hvor man får mulighed for at lade kameraet vandre rundt om objektet, eller følge objektet som var kameraet monteret på en avanceret rig. Vores videofotograf er drone certificeret og og kan dermed lave mere avancerede videooptagelser og på lokationer der ellers ikke er muligt.