Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Kontakt -

Levering


 
Kontakt Vanilla Sound & Light

Kontakt os

Du kan kontakte Vanilla Sound & Light via telefon (tlf. 7734 8124) eller e-mail (info@vanilla.dk). Benyt evt. email formularen du finder på kontakt siden.

 
 

Pristilbud

Du er altid velkommen til at få beregnet et pristilbud på leje af det udstyr du skal bruge til dit event. Kontakt os og beskriv dine ønsker og vi vil sammensætte en god løsning til en fornuftig pris.

 
 

Levering af udstyr

Læs mere om mulighederne for at få leveret, opstillet eller betjent det udstyr du lejer

Levering af lyd/lys/av udstyrVanilla Sound & Light Production giver dig som regel altid mulighed for at få udstyret leveret, afhentet, opstillet eller tilsluttet. Derudover kan det ved større arrangementer være en klar fordel at hyre folk ind til betjening af udstyret - det kan være: tekniker, lysmand, lydmand, osv. Vær opmærksom på at prisen for hver enkelt levering beregnes udfra flere faktorer og priserne derfor kan variere fra job til job. Det er faktorer som f.eks. kørselsafstand, mængden af udstyr, teknikertimer, osv.

   Du kan altid kontakte os for en fast pris på levering/opstilling hvis du ikke har tid eller transpotsmulighed til selv at kunne afhente udstyret.

 

Selvhenter af udstyr

Sådan foregår det når du selv vælger at afhente og aflevere det udstyr du lejer fra vores lager i Roskilde (Storkøbenhavn).

Afhentning af lyd/lys/av udstyrAfhentning/aflevering af udstyr foregår som udgangspunkt på nedenstående tidspunkter, medmindre andet er aftalt. De præcise tidsrum vil altid fremgå af den lejeaftale du indgår med Vanilla Sound & Light Production og det er altid tiderne på lejeaftalen du bør rette dig efter.

Mandag | Afhentning: kl. 9-12 / Aflevering kl. 9-12.

Tirsdag - Torsdag | Afhentning & Aflevering kl. 12-14.

Fredag | Afhentning: kl. 9-12 / Aflevering kl. 9-12.

Lørdag | Afhentning: kl. 10-12 / Aflevering kl. 10-12.

Søndag | Aflevering efter aftale.

NB! Tiderne på lejeaftalen kan variere fra ovenstående - Det er altid tiderne på lejeaftalen som er de gældende. Det kan ikke forventes der altid er folk i de pågældende tidsrum, medmindre du har forudbestilt udstyr eller lavet en forudgående aftale.

Hurtige links

 
 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk