Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside -

Live Video Produktion


 
Edirol V-8 Video Mixer

Edirol V-8 Video Mixer

Til både store og små arrangementer hvor der skal mixes videosignaler sammen, anbefales denne brugervenlige videomixer. Videomixeren klarer både PC og video signaler og har et væld af effekter og funktioner indbygget. Læs mere om V-8 video mixeren.

 
 

Pristilbud

Du er altid velkommen til at få beregnet et pristilbud på leje af det udstyr du skal bruge til dit event. Kontakt os og beskriv dine ønsker og vi vil sammensætte en god løsning til en fornuftig pris.

 
 

Live Video Produktion

Live video/præsentationer som kan vises på storskærm eller streames via internettet

Live Video ProduktionVideo distribution er særdeles velegnet ved konferencer, møder, koncerter, events, modeshow, o.l. hvor du gerne vil sætte yderligere focus på arrangementet via det visuelle medie. Som regel kombineres flere medier, det er ofte kameraer, computer grafik, DVD materiale, Visuelle samples og evt. still-billeder. Det er muligt at optage eller internet-streame det færdige videosignal. Ofte "broadcastes" videosignalet til en projektor storskærm, fladskærms TV fordelt i lokalet eller som internet-video.

 
 

Mix & Switching af video-signaler

Transitions, Effekter, Logoer, PinP og mange andre funktioner | Instant Video Remix

Mix af video signalerVanilla Sound & Light råder over moderne videomixere som kan mixe både video og PC signaler, hvilket muliggør brug af præsentationer, logoer og subfeeds (Nyheds-bjælker). Signalet fra computeren kan indsættes på en del af skærmen, og dermed kan budskaberne mixes sammen til det endelige video feed. Videosignalet kan sammen med evt. lyd fra eventet optages til senere brug eller redigering.Eksempel på live video setup ved koncert

Live video setup ved koncert
 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk