Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Festløsninger -

Mobildiskotek


 

Vores værdier

- Kundens Ønsker
- Professionel Service
- Fornuftige Priser
- Velvalgt DJ/Musik
- Festlige Koncepter
- Overholde Aftaler

 

Mobildiskotek

Mobildiskotek
   Book et mobildiskotek til din fest med komplet lyd, lys og DJ hele natten. Mobildiskoteker er meget individuelle og der er mange forskellige holdninger i branchen til hvad god service er. Vi mener at det er vigtigt at man er klar over at det er kunden som holder en fest og derfor hans ønsker som skal være midtpunkt. Diskotekets vigtigste opgave er at levere god underholdning på en festlig og professionel måde. Derfor er det vigtigt at lytte til hvad kunden ønsker, hvordan festen skal foregå, og ikke mindst tænke på hvilken type fest og hvilket publikum er det man som mobildiskotek underholder (Temafest, Ungdomsfest, Firmafest, Bryllup, osv.)

Se billeder fra udvalgte fester!


   Vi mener det er vigtigt at spille den musik som gæsterne til festen ønsker. Dette gøres ved at have professionelle DJ's som aflæser folks reaktioner til de enkelte musik genrer og dermed løbende sammensætter et musisk program som passer til festens publikum. Derudover spilles naturligvis de ønsker som de enkelte gæster har til musikkens sammensætning. Musikken til hovedparten af de fester vi underholder består af en god portion nye radio hits, blandet med masser af de gode gamle klassikere fra 60, 70, 80 og 90'erne.
   Vanilla Sound & Light Mobildiskotek vil gøre alt for at leve op til dine forventninger og gøre din fest til endnu en succes som huskes lang tid frem. Derfor bruger vi kun DJ's som vi kan stå inde for og som altid leverer en yderst flot præstation til de fester de spiller til.
Mobildiskotek Eksempler


 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk