Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Udlejning -

Lyd (Side 1)


 

Levering | Selvhenter

Når du lejer udstyr kan du enten selv afhente det på vores lager i Roskilde nær København, eller få det leveret/opstillet på din adresse mod en merpris. Mere…

 
 

Priserne her på hjemmesiden er plus 25% moms og leje pr. dag. Ønsker du længere lejeprioder falder dagsprisen - du kan her se hvordan lejen beregnes. Mere…

 
Lyd Udlejning: Side 1 - Side 2

Pioneer CDJ-900 + DJM-800 DJ-Pult

   Udlejning af en professionel DJ-pult med 2 stk. Pioneer CDJ-900 CD-afspillere og en Pioneer DJM-800 mixer. DJ Pulten kan lejes og tilsluttes alle anlæg med line indgang eller evt. bruges sammen med de højtaleranlæg du finder på vores hjemmeside.


Læs mere og se priser Pioneer CDJ-900 Udlejning.
 

Pioneer CDJ-800mk2 + DJM-700 DJ-Pult

   Lyd udlejning af en professionel DJ-pult med 2 stk. Pioneer CDJ-800 CD-afspillere og en Pioneer DJM-700 mixer. Pulten kan ved leje tilsluttes alle almindelige anlæg med cd-afspiller indgang eller et af de nedenstående højtaleranlæg.


Læs mere og se priser Pioneer CDJ-800 Udlejning.
 

Denon S1000 + X120 DJ-Pult

   Udlejning af en lækker og kompakt DJ-pult med 2 stk. Denon CD-afspillere og en 2 kanals Denon mixer. Denne DJ pult anbefales til den mindre krævende DJ eller folk som ønsker at prøve krafter med DJ faget. Den er utrolig nem at betjene og indeholder stadig alle de funktioner og effekter som en DJ har brug for.


Læs mere og se priser Denon Udlejning.
 

Karaoke Anlæg Udlejning

   Giv jeres fest et ekstra pift ved at lade dine gæster synge på et professionelt karaoke lyd anlæg. Vi er leveringsdygtige i over 1000 forskellige sangtitler, både danske og udenlandske. Derudover råder vi over mikrofoner, fjernsyn, projektorer og anlæg så karaokeanlægget kan tilpasses enhver fest, store som små.


Læs mere og se priser Karaoke Udlejning.


Det eneste du skal bruge er et almindeligt TV og et feststemt hold af gæster som er klar til at give sig som sangstjerne.
 

Udlejning af Aktive Højtalere (Lille)

   Dette aktive højtaleranlæg er meget let at tilslutte - du sætter faktisk bare kabler i, skruer op på volumen knappen og du er godt kørende. Den indbyggede forstærker er dimensioneret til netop disse enheder og derfor spiller højtalerne rent og klart selv ved høj musik. Lej anlægget som er yderst velegnet til tale/sang anlæg, ved f.eks. konferencer, byfester, teater, osv.


Læs mere og se priser Højtaler Udlejning.


 

Aktivt Højtaleranlæg (Medium)

   Dette aktive højttaleranlæg er kombinationen af ovenstående dB Technologies 405 setup og en aktiv basbund. Basbundens indbyggede delefilter begrænser topkasserne til at spille mellem/høje toner, hvilket betyder at du får mere lyd ud af højttalerne. Ved leje af anlægget er det let at tilslutte og egner sig rigtig godt til de mellemstore fester.


Se priser på højttaler udlejning (aktivt) Leje Højtalere.


 

Højtaler Anlæg Aktivt (Small) High-powered

   Lækkert moderne aktivt anlæg med et kraftigt og godt lydbillede som egner sig til title fra fester/bands eller som supplement til større events. Højtaleranlægget passer fint til forsamlingslokaler, kantiner, havefester, mindre haller, osv.


Læs mere og se priser Højtaler Leje.
 

Højtaleranlæg Aktivt (XL)

   Dette højtaleranlæg består af 2 stk. Opera dx915 fra dB Technologies og 2 stk. 18" aktive basbunde som du kan leje til den store fest. Højtaleranlægget har indbygget forstærker og kan kobles sammen med dj pulte, mixere eller direkte til ipod/pc med de medfølgende kabler.


Læs mere og se priser Leje Højtalere.
 

Basbund / Subwoofer (dB Technologies 15" Aktiv)

   Du kan supplere vores anlæg med en eller flere subwoofers title efter behov når du lejer udstyr hos Vanilla Sound & Light. subwooferne kan også tilsluttes til eksisterende anlæg som du selv har eller der forefindes på feststedet. Denne subwoofer har indbygget delefilter til både sub + mid/high.


Læs mere og se priser Leje Subwoofer.
 

Basbund / Subwoofer (18" Aktiv) Udlejning

   Vi har forskellige typer basbunde/subwoofere i vores udlejning - fælles for subwooferne er at de kan tilsluttes eksisterende anlæg som du selv har til rådighed, eller de kan kobles på den anlæg du lejer hos os. Antal subwoofere man har behov for afhænger af hvilken type højtalere man kobler dem sammen med og festens størrelse.


Læs mere og se priser Leje Basbund.
 

Sanganlæg m/ Trådløs mikrofon

   Leje af et taleanlæg/sanganlæg gør det nemt for dig at afholde konferencer, større møder, generelforsmalinger, messer, osv. Anlægget kommer komplet med kraftige aktive højtalere og trådløs mikrofon.

Anlægget kan tilpasses i størrelse så det passer til dit arrangement, og vi kan bl.a. levere et større antal trådløse mikrofoner og højttalere hvis dette ønskes.


Se priser på taleanlæg udlejningher.


Lyd Udlejning: Side 1 - Side 2


 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk
Leje Fladskærme | Leje Projektorer | Leje Videokameraer | Leje AV Udstyr | AV Udstyr Udlejning | Leje Højtalere | Leje Lyd Udstyr | Højtaler Udlejning