Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Udlejning -

AV Udstyr (Side 2)


 

Levering | Selvhenter

Når du lejer udstyr kan du enten selv afhente det på vores lager i Roskilde nær København, eller få det leveret/opstillet på din adresse mod en merpris. Mere…

 
 

Priserne her på hjemmesiden er inkl. 25% moms og leje pr. dag. Ønsker du længere lejeprioder falder dagsprisen - du kan her se hvordan lejen beregnes. Mere…

 
AV Udlejning: Side 1 - Side 2

Leje af Video Mixer (Edirol V-8 videomixer)

   Professionel Videomixer som kan lejes til større arrangementer hvor du skal sammensætte et videosignal med flere forskellige kilder som f.eks. PC, Videokamera, Visual sampler, DVD, osv. Mixeren indeholder en stor mængde flotte effekter og transitions som kan bruges under afviklingen af eventet. Videosignalet kan efterfølgende streames til storskærm, optages eller streames via internet/netværk.


Læs mere og se priser Leje Videomixer.
 

Udlejning af Kamera (Sony NEX-5 Still Billede)

   Sony har udviklet et semi-pro consumer kamera som udmærker sig ved at have en billedsensor på niveau med gode spejlreflekskameraer. Det betyder udtrolig flotte og farverige billeder i helt op til 16,1MP. Kameraet kan også bruge til FullHD hvor filmens niveau og kvalitet nyder godt af sensorens størrelse. Det er muligt at skifte mellem forskellige linser på kameraet for at få den mest optimale linse til hver situation.


Læs mere og se priser Leje Kamera.
 

Udlejning af Tascam DR-60D (Lydoptager)

   Denne lydoptager er designet til brug sammen med videokameraer, men har også muligheden for stand-alone brug. Den har indbygget mixer til regulering af lyden fra op til 4 forskellige kilder - det kan f.eks. være mikrofoner, mixer output, dj pult, osv. Optagelserne gemmes på SD kort og giver mulighed for mange timers optagelse uden afbrydelse.


Læs mere og se priser Leje Lydoptager.
 

Flipover Udlejning

   Flipover udlejning til møder, konferencer, kursuscentre, osv. Dette flipover stativ er nemt at sætte op og har de funktioner der oftest bruges, herunder magnetisk bagvæg, papirholder og penneholder. Der kan bruges whiteboard tusser på den hvide bagvæg bag papiret på flipover stativet.


Læs mere og se priser Flipover Udlejning.
 

Infostander Fladskærms TV Udlejning (Samsung 46" LED Infostander)

   Denne LED fladskærm fra Samsung er perfekt som infostander til møder, messer og events. Skærmen er et SmartTV som betyder den bl.a. har mulighed for forbindelse til netværk/internet eller afvikle videomateriale direkte fra USB stick. Det er derudover muligt at koble HDMI eller andre video signaler til infoskærmen.


Læs mere om AV Udstyr og se priser Infostander Udlejning.
 

Leje af TV Gulvstander

   Gulvstander til fladskærme fra engelske Unicol. Standeren er professionel og stabil og kan monteres med skærme på helt op til 60". TV gulvstanderen kan leveres med eller uden hjul.


Læs mere og se priser på leje af AV udstyr & TV gulvstander.
 

Leje af Diktafon

   Skal du dokumentere dit møde eller en anden samtale, er denne diktafon fra Olympus perfekt til opgaven. Der medfølger et sæt gode Philips høretelefoner og en velegnet aktiv mikrofon som opfanger lyden i lokalet.


Læs mere og se priser Leje Diktafon.
 

Projektor Leje (Optoma EX774)

   Denne projektor har en god opløsning og masser af lys til brug ved de fleste arrangementer og møder. Leje af projektoren kan foregå på dagsbasis eller længere perioder efter behov - projekoren har de mest almindelige indgange som VGA, Video og HDMI (m/ adaptor).


Læs mere og se priser Leje Projektor.
 

Udlejning af Projektorbord (AV udstyr)

   Dette AV projektorbord sørger for at din video projektor står stabilt og i den mest optimale højde. Bordet kan justeres i højden og har en stabil base med 4 påmonterede hjul. Kontakt vores afdeling for leje af AV udstyr hvis du ønsker vejledning eller et godt tilbud på leje af projektorborde.


Læs mere og se priser her.
 

Leje af Videokamera (Panasonic DVD Recorder)

   Dette videokamera optager direkte i DVD format på en almindelig lille 8 cm. DVD skive. DVD mediet kan tages direkte ud af kameraet og afspilles på en almindelig DVD afspiller eller en computer. Kameraet har idbygget optisk stabilisering hvilket giver flotte focuserede og "rystefri" film, og tilmed uden at svække kvaliteten af billederne.


Læs mere og se priser på leje af AV udstyr her.
 
AV Udlejning: Side 1 - Side 2


 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk
Leje Fladskærme | Leje Projektorer | Leje Videokameraer | Leje AV Udstyr | AV Udstyr Udlejning | Leje Højtalere | Leje Lyd Udstyr