Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Udlejning - Lys (Side 1) -

Laser Lysshow Udlejning


 

Leje af laser

Laseren kan gøre din fest til noget særligt. Denne laser lyser kun grøn farve, tilgengæld er den meget kraftig og kan bruges til selv større fester i forsamlingssale og mindre haller. Når du lejer laseren får du passende kabler og stativ med så det er nemt at stille op. Ønsker du andre farver eller muligheder så kontakt os endelig for at høre hvad vi har på lager af laser løsninger til leje.

 
 

Skriv / Tegn med laseren

Det er muligt at leje en PC med tilhørende software som kan få laseren til at skrive på væggene og endna lave simple tegninger. Det kan være nyttigt hvis man ønsker at bruge den til at sende budskaber ud til festen eller bare ønsker at styre laserens figurer præcist som man ønsker.

 
 

Tågemaskine/Røgmaskine

For at få fuldt udbytte at laser lysshowet kan vi anbefale man bruger kunstig røg eller hazer. Du kan leje røgmaskiner fra 80,- og opefter, alt efter hvad de skal kunne og størrelse. Se mere her om leje af røgmaskine Leje Røgmaskine….

 

Laser Udlejning:

   Laser lysshowet indeholder en musikstyring som vha. en indbygget mikrofon skifter mellem de indbyggede programmer i laseren. Den er udstyret med en 200mW grøn laser diode som er meget kraftig, bør derfor kun bruges i større lokaler. Den indeholder 250 forskellige figurer som kombineres i de forskellige programmer. Den kan yderligere styres af DMX-512 eller ILDA styring som kan få den til at skrive tekst og lave figurer.
Medfølgende Udstyr:
1 stk. G-Tech Laser (Grøn)
   - 200mW Diode laser
   - 250 Forskellige figurer
   - Indbygget Musikstyring
   - DMX-512/ILDA Kombatibel
1 stk. T-Bar (50mm Aluminium)
1 stk. Manfrotto Stativ (3,8m)
Alle nødvendige kabler/stik
Lejepris:
400 kr.
   Har du spørgsmål til udlejning af laseren eller ønsker du vejledning, så kontakt Vanilla Sound & Light.
Alle priser er ekskl. 25% moms og leje 1 døgn.


 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk