Mobildiskotek Eventløsninger
 Forside - Udlejning -

Lys (Side 1)


 

Levering | Selvhenter

Når du lejer udstyr kan du enten selv afhente det på vores lager i Roskilde nær København, eller få det leveret/opstillet på din adresse mod en merpris. Mere…

 
 

Priserne her på hjemmesiden er plus 25% moms og leje pr. dag. Ønsker du længere lejeprioder falder dagsprisen - du kan her se hvordan lejen beregnes. Mere…

 
Lys Udlejning: Side 1 - Side 2

Martin T-Rex Lysshow

   Lækkert effektfuldt lysshow bestående af 2 stk. Martin Twister effekter som kører i takt til musikken via en indbygget mikrofon. Ved leje af de to effekter skal de kun tilsluttes strøm og udfører derefter deres indbyggede programmer.


Læs mere og se priser Leje T-Rex Lysshow.
 

Twister Lightshow

   Twister effekter passer godt ind som standalone til mindre fester eller som en del af lysshowet ved større events. Efter udlejning skal de kun tilsluttes strøm og derefter kører de indbyggede programmer i takt til musikken. Derudover indeholder de et væld af farver og figurer (goboer) som giver mange forskellige effektkombinationer.


Læs mere og se priser Leje Twister Lysshow.
 

Par 64 Lysshow

   Mangler du kraftigt lys, til en fornuftig pris, så er Par 64 løsningen perfekt. Lamperne er yderst velegenede til belysning af dansegulv, band/orkester lyssætning, grundbelysning, osv. Pakken indeholder 8 stk. Par 64 lamper som er monteret på to lampebarer som samtidig fungerer som styrebokse. De kan enten køre et selvstændigt program eller bruges i forbindelse med en DMX-512 styring.


Læs mere og se priser her.
 

Par 56 Floorspot (Uplight LED)

   Par56 diode(LED) floorspots bruges ligesom almindelige Par lamper til fast belysning. Disse lamper er dog udstyret med LED dioder som gør at de bruger minimalt med strøm og kan skifte farve efter ønske. Par 56 LED gulvlamperne er fantastisk velegnede til dekoration, stemningsbelysning, farvelægge en rum, osv.


Læs mere og se priser Leje LED Uplight.
 

Fresnel Belysning

   Fresnel lamper er primært velegnede til belysning af eksempelvis bands, udstillinger eller teater. Fresnel lamper bruges især som teater- og messebelysning hvor de leverer blødt lys, over afgrænsede områder. Fresnell lamperne kan kombineres med farver, barndoors og dæmpere så lyset bliver præcis som du ønsker det til dit arrangement.


Læs mere under fresnel udlejning.
 

Moving Heads 250 Lysshow (Lille Pakke)

   Intelligente lamper er velegnede til events hvor lyshowet skal udstråle klarhed, symmetri og bevægelse. De to hoveder kan styres med en standard DMX-512 styring eller bruges med det indbyggede program som skifter i takt til musikken.


Læs mere og se priser Leje Moving Heads.
 

Scanner Lyspakke (250W Pære)

   Scannere bevæger en lyskegle rundt på dansegulvet vha. et spejl som angiver retningen på det kraftige lys. Lyskeglen kan skifte mellem forskellige farver og figurer (goboer) og kører automatisk via den indbyggede lydstyring. Scannerne kan tillsluttes DMX-512 protokol og styres med eksterne lyspulte/styringer.


Læs mere og se priser Leje Scannere.
 

Spejlkugle Lysshow

   Discokugle løsningen er en samlet pakke med 2 stk. kraftige lamper og den klassiske spejlkugle som stadig er en meget effektfuld lyseffekt. Lamperne har en koncentreret lyskegle hvilket gør at de egner sig rigtig godt til belysning af spejlkugler selv fra større afstande. Kuglerne kan fås i størrelserne 20cm, 30cm, 40cm, 50cm og 100cm i diameter. Alle spejlkugler leveres med motorophæng så de drejer rundt i roligt tempo.


Læs mere og se priser på udlejning af spejlkugler Leje Spejlkugle.
 

G-Tech Laser Lysshow

   Skal du gøre din fest ekstra speciel så lej et laser lysshow - et laserlysshow giver en helt specielt stemning, den kan nærmest ikke undværes ved f.eks. techno/house arrangementer. Kombineres den med kunstig røg kan strålerne ses optimalt i hele lokalet. Laseren har indbyggede programmer som skifter i takt til musikken, eller der er muglighed for at styre den med en DMX-512/ILDA styring. G-Tech laseren er meget kraftig (200mW) og egner sig derfor bedst til større lokaler.


Læs mere og se priser på udlejning af laser Laser Udlejning.
 

Røgmaskiner/Tågemaskiner

   Mange forbinder stadig røgmaskiner med dem fra gamle dage som lugtede fælt af bananolie og fedtede omgivelserne ind i olie. Den tidsalder er heldigvis forbi og der bruges udelukkende lugtfri syntetisk røgvæske. Røgmaskinen giver dit lysshow det sidste pift og fuldender det. Ved at tilføje en let tåge kan hele lysstrålen ses istedet for kun det punkt hvor den rammer. Røgmaskinerne fås i forskellige størrelser og tilpasser derfor let efter dit arrangements størrelse.


Læs mere og se priser her.
 

Boble Maskiner (Sæbebobler)

   Boble maskiner giver en rigtig disko stemning til din fest når boblerne flyver rundt i lysshowet over dit dansegulv. Boble maskinen kan stilles på et bord, en højtaler eller hænges op i en passende højde med et stativ. Boblerne er lavet af en højkoncentreret sæbeopløsning som hverken sviner eller skader tøjet.


Læs mere og se priser på leje af boblemaskiner her.
 

Leje af Sky Spot / Sky Beam (Hollywood Søgelys)

   Denne kreaftige Sky Beam lampe fra Eurolite kan bruges til større udendørs events hvor du ønsker at sætte ekstra focus på lige netop dit arrangement. Lampen kaster en kraftig hvid stråle af lys op mod himlen, og kan ses fra lang afstand - i bedste hollywood stil.


Læs mere og se priser på leje af sky spot her.
 

Følgespot

   Denne følgespot fra DTS er rigtig god som supplerende belysning ved bl.a. teater, modeshows, taler, messer, osv. Den kan rette en koncentreret stråle mod lige netop det enme du ønsker ekstra focus på. Følgespotten kan lejes for længere perioder til fornuftif pris hvis i har behov for det.


Læs mere og se priser på følgespot udlejning her.
 

Bagtæppe Udlejning

   Det store sorte molton bagtæppe, danner de perfekte rammer for eksempelvis din liveoptræden ved at udgøre en flot sort baggrund så underholdningen kommer mere i focus. Det er specielt velegnet at leje ind som baggrund for bands, orkestre, stand-up, baren eller andre elementer som du ønsker skal være i focus.


Læs mere og se priser her.


 
Lys Udlejning: Side 1 - Side 2


 
2004-2021 © Vanilla Sound & Light Production - Hovedvejen 11 - 4000 Roskilde | info@vanilla.dk
Leje Fladskærme | Leje Projektorer | Leje Videokameraer | Leje AV Udstyr | AV Udstyr Udlejning | Leje Højtalere | Leje Lyd Udstyr | Højtaler Udlejning